Θέατρο & Κινηματογράφος

Black Panther : O νέος, σκοτεινός ήρωας της Marvel

Black Panther : O νέος, σκοτεινός ήρωας της Marvel

Ο Black Panther (Μαύρος Πάνθηρας), ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία «Captain America: Civil War», είναι ένας σούπερ ήρωας διαφορετικός από όσους έχουμε συνηθίσει.

Ο Black Panther της Marvel Studios ακολουθεί τον T’Challa, που μετά τον θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο.

Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά -και Μαύρου Πάνθηρα- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Σε σκηνοθεσία Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed), πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan (Creed), Lupita Nyong’o (12 Χρόνια Σκλάβος), Andy Serkis, Martin Freeman, Angela Bassett, Forest Whitaker κ.ά.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις σκοτεινές αίθουσες στις 16 Φεβρουαρίου 2018.

Gui

October 17th, 2017

No comments