Θέατρο & Κινηματογράφος

Ghost in the Shell

Ghost in the Shell

Το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία Ghost in the Shell.
Πριν από λίγο καιρό, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα πρώτα video teasers για την επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson, Ghost in the Shell που είναι βασισμένη στην ομώνυμη Ιαπωνική σειρά manga και anime.
Τώρα, η Paramount Pictures έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώτο ολοκληρωμένο full-length trailer της ταινίας, που από ότι φαίνεται έχει διατηρήσει αρκετά στοιχεία από την πρώτη animated ταινία του 1995. Η ταινία, την σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο Rupert Sanders αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Μαρτίου του 2017.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρωτότυπη σειρά manga του Masamune Shirow που κυκλοφόρησε το 1989 –και περιμένουμε από την ταινία να μείνει πιστή- αφηγείται την φανταστική ιστορία του οργανισμού δημόσιας ασφάλειας Section 9, που έχει στόχο την ανίχνευση και την εξολόθρευση κυβερνο-εγκληματιών και κυβερνο-τρομοκρατών καθώς και της ομάδας κρούσης που ηγείται η Ταγματάρχης Motoko Kusanagi (Major) στα μέσα του 21ου αιώνα στην Ιαπωνία.

Στην ταινία, πέρα από την Scarlett Johansson στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τους Michael Pitt και ο Pilou Asbaek στους ρόλους των Kuze και Batou, ο Takeshi Kitano στον ρόλο του Daisuke Aramaki, η Juliette Binoche στον ρόλο της Dr. Quelet κ.ά.

Gui

November 14th, 2016

No comments