Θέατρο & Κινηματογράφος

Marvel

Marvel

Τεράστια χρηματικά ποσά λαμβάνουν οι ηθοποιοί που ερμηνεύουν τους υπερήρωες της Marvel Cinematic Universe. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν, καθώς η εταιρεία βρίσκεται σήμερα στην κορυφή των franchise σε ό,τι αφορά τα κινηματογραφικά κέρδη όλων των εποχών, έχοντας έσοδα που ξεπερνούν τα 17,5 δισ. δολάρια σε 20 ταινίες.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο μισθός της Σκάρλετ  Γιόχανσον φτάνει τα 15 εκατ. δολάρια για την επερχόμενη ταινία «Μαύρη Χήρα», και είναι  ίσος με τους μισθούς που πήραν ο Κρις Έβανς και ο Κρις Χέμσγουορθ για τις ταινίες «Captain America: Civil War» και «Thor: Ragnarok», αντίστοιχα.

Ο Έβανς και ο Χέμσγουορθ έλαβαν, επίσης, από 15 εκατ. δολάρια ο καθένας για τη συμμετοχή τους στην ταινία «Avengers: Infinity War» και στην επερχόμενη ταινία των «Εκδικητών».

Η Γιόχανσον εμφανίστηκε σε έξι ταινίες της Μarvel, μεταξύ των οποίων και στην πρώτη ταινία των «Εκδικητών», κερδίζοντας έναν «χαμηλό επταψήφιο μισθό». Για την ίδια ταινία, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ  έλαβε μισθό 50 εκατ. δολαρίων, αν και είχε λάβει μόνο 500 χιλιάδες δολάρια για την πρώτη ταινία του ως Άιρον Μαν.

Υπομονή θα πρέπει να δείξει ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν μέχρι να δει τον μισθό του να ανεβαίνει. Ως «Μαύρος Πάνθηρας» έλαβε το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων και αναμένεται η συνέχεια.

Η Μπρι Λάρσον έλαβε 5 εκατ. δολάρια για τη συμμετοχή της στην ταινία «Captain Marvel», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019. Λέγεται, ότι πληρώθηκε καλύτερα από τους υπόλοιπους νεοεισερχόμενους στην εταιρεία, επειδή υπέγραψε μία συμφωνία για τη συμμετοχή της σε πολλές ταινίες.

Εκπρόσωπος της Marvel σχολίασε τα ποσά που αναφέρονται στο δημοσίευμα, λέγοντας ότι «η Marvel Studios αμφισβητεί την ακρίβεια αυτών των ποσών και, είναι η πολιτική της, ποτέ να μην αποκαλύπτει τους μισθούς ή τους όρους των συμφωνιών».

 

πηγή:naftemporiki.gr

Gui

October 15th, 2018

No comments