Θέατρο & Κινηματογράφος

Η πριγκίπισσα Λέιλα κι ο Χάρισον Φορντ συνέχιζαν τον “Πόλεμο των Άστρων” στην…κρεβατοκάμαρα

Η πριγκίπισσα Λέιλα κι ο Χάρισον Φορντ συνέχιζαν τον “Πόλεμο των Άστρων” στην…κρεβατοκάμαρα

Η Δύναμη «ξύπνησε» ξαφνικά μέσα στην «πριγκίπισσα Λέιλα»(=Κάρι Φίσερ) και 40 χρόνια μετά… θυμήθηκε ότι είχε δεσμό με τον Χάρισον Φορντ(=Χαν Σολο) στα γυρίσματα της πρώτης-επικής-ταινίας του «Πολέμου των Άστρων».

Η Κάρι Φίσερ εξέδωσε πρόσφατα τα απομνημονεύματά της και παραχώρισε μια συνέντευξη στο περιοδικό «People» όπου αποκάλυψε ότι όταν γυρίζονταν ο «Πόλεμος των Αστρων», η αγάπη για τον ήρωά της τον Χαν Σολο τον οποίο υποδυόταν ως γνωστόν ο Χάρισον Φορντ συνεχιζόταν και πέρα από τα πλατώ.

Η σχέση τους όπως υποστηρίζει -με βάση το ημερολόγιο που κρατούσε εκείνη την περίοδο- κράτησε περίπου τρεις μήνες :”Ήταν πολύ έντονο. Ήμασταν ο Χαν και η Λέια τις καθημερινές και η Κάρι με τον Χάρισον το Σαββατοκύριακο”, είπε η 60χρονη ηθοποιός.

Ο Φορντ, που τότε ήταν παντρεμένος με την πρώτη σύζυγό του, δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο. Η Φίσερ διευκρίνισε ότι έστειλε ένα αντίτυπο του βιβλίου της στον ηθοποιό, που είναι γνωστό ότι προσπαθεί να διαφυλάξει με κάθε τρόπο την ιδιωτική ζωή του.

Η Φισερ τότε ,σ εκείνον τον …μακρυνό γαλαξία ,ήταν 19 κι ο Χάρισον Φορντ 33 ετών. Διευκρίνισε ότι δεν είχε μιλήσει για την ιστορία αυτή επί 40 χρόνια, όμως αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να κρατάει άλλο το μυστικό. “Πόσο να περιμένω πια;” διερωτήθηκε.

Gui

November 17th, 2016

No comments