ΠΡΟΦΙΛ

H MusicMania είναι το απόλυτο νεανικό διαδικτυακό portal, η μεγαλύτερη παρέα, όπου μεταδίδει επιλεγμένη μουσική και videoclips από το παγκόσμιο στερέωμα αλλά και την ελληνική μουσική σκηνή. Το 2004 δημιουργήσαμε ένα από τα πρώτα διαδικτυακά ραδιόφωνα στον κόσμο. Το 2008 βάλαμε τα θεμέλια για τη δημιουργία της καλύτερης διαδικτυακής τηλεόρασης. Το 2012 μας “χτύπησε” η κρίση. Το 2016 αναγεννηθήκαμε…και οι εκπλήξεις συνεχίζονται…!!!

Ένα δυνατό team συνεργατών και παραγωγών κατάφερε να εδραιώσει και να αναπτύξει ξεκάθαρη ταυτότητα καθώς και να αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς ακροατές. Παράλληλα διαμόρφωσε πολυμορφικές συνεργασίες με επιχειρήσεις σε πανελλήνιο και τοπικό επίπεδο, καθώς επίσης και με αντίστοιχους μουσικούς οργανισμούς εκτός συνόρων.

-Προωθεί επιτυχημένα party και μεγάλα events στα πιο γνωστά clubs και beach bars με τους καλύτερους dj’s και παραγωγούς της.

-Έχει φιλοξενήσει τα καλύτερα guest dj’s mixed radio shows. Έχει δυναμική παρουσία στο internet και το portal www.musicmania.gr με ανοδική επισκεψιμότητα (15000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα Ιανουάριο 2017) από χρήστες του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό.

-Έχει μεγάλο fan club (το group www.musicmania.gr στο facebook αποτελείται από 4000 εγγεγραμμένα μέλη που συνεχώς αυξάνονται.

-Έχει διαμορφώσει «έξυπνα», συνδυαστικά και εξατομικευμένα πακέτα προβολής και διαφήμισης για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Τον Οκτώβριο του 2016 έγινε το νέο ξεκίνημα , με τα νέα της γραφεία, με το νέο πρόγραμμα του σταθμού να ακούγεται μέσω internet (για απεριόριστους ακροατές) σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Αλλάζει την μουσική στο διαδίκτυο μεταδίδοντας την καλύτερη ροκ και ποπ μουσική από την διεθνή σκηνή και μοναδικές λίστες με μουσικές που θα γεμίσουν κάθε ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας.

:: Οι Ακροατές της MusicMania και Θεματολογία ::

Με ξεκάθαρη ταυτότητα και με πολυμορφική θεματολογία η MusicMania έχει διαμορφώσει συγκεκριμένο προφίλ σε συνδυασμό πάντα με το διευρυμένο ηλικιακά, αλλά παράλληλα συγκεκριμένο, κοινό που απευθύνεται.

Οι ακροατές του ραδιοφώνου μας κυμαίνονται ηλικιακά από 16 ως και 45 χρονών και προέρχονται από όλες τις κοινωνικές ομάδες, ενώ οι έτοιμες λίστες απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα. Ασχολούνται πολύ με το internet ενώ ακούνε ραδιόφωνο πολλές ώρες της ημέρας. Τους αρέσει η διασκέδαση και επιδιώκουν να ενημερώνονται συνεχώς για τα events, τις τάσεις της μουσικής, την μόδα, τα αθλητικά, τα ιατρικά και τα κινηματογραφικά νέα.