Μουσική

R.E.M. επετειακή έκδοση για τα 25 χρόνια του «Automatic For The People»

R.E.M. επετειακή έκδοση για τα 25 χρόνια του «Automatic For The People»

Ο δίσκος που κυκλοφόρησε το 1992 έχει ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των R.E.Μ. όπως τα «Everybody Hurts» και «Man On The Moon» και έχει πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το νέο Dolby Atmos mix της επανέκδοσης ανέλαβαν ο παραγωγός και ο τεχνικός του δίσκου, Scott Litt και Cliff Norrell, αντίστοιχα. Η επανέκδοση του «Automatic For The People» σηματοδοτεί την πρώτη φορά κυκλοφορίας δίσκου σε Dolby Atmos.

Η επανέκδοση θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου σε διάφορα φορμάτ. Τόσο στην «απλή» εκδοχή των δύο δίσκων, όσο και στην πολυτελή των τεσσάρων συμπεριλαμβάνεται ολόκληρο το σετ που έπαιξαν στο The 40 Watt Club στις 19 Νοεμβρίου του 1992, την μοναδική συναυλία που οι R.E.M. έδωσαν εκείνη τη χρονιά.
Η deluxe έκδοση των τεσσάρων δίσκων περιλαμβάνει 20 ακυκλοφόρητα demo από τις ηχογραφήσεις του δίσκου, καθώς και ένα bonus τραγούδι, το «Photograph» με τη συμμετοχή της Natalie Merchant. Στο ίδιο πακέτο συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο με ανέκδοτες φωτογραφίες των Anton Corbijn και Melodie McDaniel και σημειώσεις από τον δημοσιογράφο μουσικής Tom Doyle.

Gui

October 20th, 2017

No comments