Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Που θα υπάρχουν κυκλοφοριακά προβλήματα σήμερα

Θεσσαλονίκη: Που θα υπάρχουν κυκλοφοριακά προβλήματα σήμερα

Πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, που θα γίνει σήμερα, 15 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

-Απαγορεύεται, σήμερα, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Β.Όλγας, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό Αγ.Τριάδος, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

-Απαγορεύεται,  η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της Λεωφόρου Β.Γεωργίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αγ.Τριάδος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

-Απαγορεύεται,  η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Μ. Ανδρόνικου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Τσιμισκή, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

-Απαγορεύεται, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Τσιμισκή, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Δραγούμη, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

-Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Κουντουριώτου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Ι. Δραγούμη μέχρι την οδό Βενιζέλου, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

-Απαγορεύεται  η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της λεωφόρου Νίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Νικ. Γερμανού, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

-Απαγορεύεται  η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Μ. Αλεξάνδρου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Νικ. Γερμανού μέχρι την οδό Έδισσον και στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου μέχρι την οδό Γ. Παπανδρέου, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

-Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό Γρ. Κυδωνιών, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

 

anti

June 15th, 2017

No comments